کلیدواژه‌ها = ارزش غذایی
بررسی ارزش غذایی گوشت حلزون دریایی Babylonia spirata اسکله کنارک، جنوب شرقی ایران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 اردیبهشت 1403

پریا اکبری؛ سیداحمدرضا هاشمی؛ الناز عرفانی فر


تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان

دوره 7، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 207-217

مهران یاسمی؛ بهروز محمدزاده؛ مهدی نیکو؛ علیرضا نظری بجگان؛ سهیل علی نژاد؛ سید سهیل قائم مقامی؛ محمدرضا تورجی